quite bz with my class. do visit my IG for more info. thank you !

sak dato temple


ASSALAMUALAIKUM
dan selamat sejahtera =)


hyeeee sume :) sihat? hari ni tangan i gatai plak nk update blog lagi. hehehhe. nk citaa psl semalam. hehehe. satu hari smlm i berjalan sakan ngn family i. hehehe. mula2 kami pergi mandi manda kat sungai tekala. then pegi kat sak dato temple. haaa. pnah dga? pelikkn nama dia? hahahha. i pon 1st time nek jambatan kat situ. b4 dis dtg tgk je pasal time dlu under construction lagiii. kali ni pegi dh siap, apa lagi, try la nek. hehehhehe. temple ni near by broga actually. syok jugakk. cantekkk.. hehehhe. try2 la dtg. huhuhuh. okayla. lepas blek dr temple tu, kami bgerak g minum2 kat mapleyy && last destination kami ke pasar mlm semenyih. hehehhe. penat gila tauu takkkkkkkkkk. hehhe. okay lah. jum menikmati keindahan2 di semenyih. hehehe.



si kecik asyraf & nina. syok betol mandi kat sg tekala ni. heheh =)


hehehe. duduk2 jela pasal nk teman kan budak kecik dua org nii. huhuhu.


hehhhe. berkhelah. rilekss abes sumee <3


haaaa. nila pintu msok sak dato temple nii. hhehe =D


meet my beloved mother, grandmother && aunty <3


me && kaka syg, kakyu <3


ni jambatan yg perlu diharungi sblm smpi kat atas bukit tu haaa. huhuhu.


eh eh. keje gila ngn cik lin i. heheheh :p


asyraf & nina <3
kat sini ade mcm2 haiwan mngikut tahun kelahiran cina. hehehe. tahun kuda adalah tahun i :)


asyraf & nina. tak GAYUTTT pun ter ber. hahah!


cakk! hehehhe :p


abg && kaka ipar i <3


i, ciklin, fara & kakyu <3


my beloved parents <3


hamboi asyraf.. poseee mautt. heheheh.


heeee. i dah smpi atass. best, syokk. berangin. heheheh :)


ayh i pon nek jugak. cuma nenek, ibu i ngn kakyu je tak smpi atas. hehehhe :)


kt atas ni ade tempat duduk jugak. hehehe. rilekss :)


hehehhe. mukaa messy gila! =p


haaa. bnd ni ada kt atas bukit tu. besarrrrr gila. huhuh.

okaylah kengkawan. tu je post utk kali ni. nxt time i update lagi. heheh. okayy.
p/s ; gamba tak berapa nk bgus psal pakai fon je.camera abg i tak bwk. tertggl kat umah sane. huhuhu.
tata titi tutu.
SALAM.


. MUCH LOVE , ain xoxo .

1 comment:

  1. Bowling Tournaments
    You've furnished excellent info concerning small business talking to which in turn represents an important position in an undertaking and offer knowledge along with skills in order for the consumers. Much like we look at some sort of effectively prepared small business could undoubtedly be successful. Bowling Tournaments

    ReplyDelete